Onze visie

Een beter milieu begint bij jezelf

Graag stellen wij ons even voor:

Wij zijn Bart en Jolanda Rovers, trotse eigenaren van MooiGroendak.

MooiGroendak is een jong bedrijf dat haar oorsprong kent in de hovenierswereld en frisse ideeën heeft­ over ons leefklimaat. Vanuit ons Hoveniersbedrijf Bart Rovers Hoveniers merkte wij een sterk stijgende vraag naar de aanleg van groene daken. Hierdoor besloten wij onze opgedane ervaring medio 2020 om te zetten in MooiGroendak.nl Wij zijn aanhanger van de stelling ‘Een beter milieu begint bij jezelf.’

Geïnspireerd door deze stelling,  werd onze tuin een inspiratiebron en kweekvijver voor nieuwe ideeën en nu hebben we onze daken daar aan toegevoegd. We hebben thuis een variatie van groene daken aangelegd. Zo kunnen we elke dag genieten van prachtige, kleurrijke daken, onze producten monitoren en deze kennis gebruiken voor passend advies aan de klant. Dat is nog eens een win-win situatie. Met MooiGroendak willen we groen letterlijk naar een hoger niveau tillen, kortom MooiGroendak levert kleurrijk groen voor een koeler klimaat.

 

Onze visie

Een beter milieu begint bij jezelf

MooiGroendak is een jong bedrijf dat frisse ideeën heeft over ons leefklimaat. Daarom zijn we aanhanger van de stelling ‘Een beter milieu begint bij jezelf.’Wij denken er namelijk ook zo over. We mogen dan wel jong zijn, maar in de basis is ons idee ontsproten uit het brein van enkele ervaren hoveniers. Wij denken eigenlijk continu ‘groen’, maar dan wel kleurrijk. Door de vergroening van onze omgeving creëren we een beter leefklimaat. Dat kun je al doen met kleine aanpassingen die uiteindelijk grote verschillen teweegbrengen.

Wat denk je van onder meer de absorptie van regenwater, schonere lucht, minder geluid en een langere levensduur van je dak? Bovendien bespaart het energie en vermeerdert het de waarde van je woning of pand. En net als je denkt dat dit een fikse investering betekent gaat het meevallen, want de kosten zijn niet hoog en het wordt in veel gevallen gesubsidieerd. Mooi toch.