Terug naar webshop

Sedum-kruiden cassette per stuk

 17,00

Productinformatie

Ontdek de veelzijdigheid van de Sedum-kruiden Cassettes van MooiGroendak, jouw groene oplossing voor meer dan alleen daken! Deze handige cassettes zijn niet alleen perfect voor platte daken of daken met een lichte helling tot 15 graden, zoals bij schuren, veranda’s of carports, maar ze blinken ook uit in kleinere groene projecten. Denk aan het bekleden van een insectenhotel, het vergroenen van een haardhok, het opfleuren van een fietsenschuurtje, of het omtoveren van een containerbak. Met deze cassettes creëer je gemakkelijk en overal een levendige, bloeiende groene ruimte.

De kracht van de Sedum-kruiden Cassettes zit in hun rijke samenstelling. Elk cassette bevat een mix van 18 inheemse kruiden en planten die niet alleen voor een oogstrelend groen dak zorgen, maar ook een cruciale rol spelen in het bevorderen van biodiversiteit. Ze trekken nectar-afhankelijke insecten aan en bieden plekken voor het afzetten van eitjes, waardoor ze een dynamische mini-ecosysteem vormen waarin lokale flora en fauna kunnen floreren.

Deze cassettes zijn gemaakt van gerecycled HDPE, waardoor ze een duurzame keuze zijn. Ze komen kant-en-klaar met een speciaal ontwikkeld substraat dat een optimale groeiomgeving biedt, en zijn bij levering al voor minimaal 95% begroeid. Dit maakt ze niet alleen bestand tegen diverse weersomstandigheden, maar ook uiterst gemakkelijk in gebruik.

Dankzij het slimme kliksysteem is het installeren van de Sedum-kruiden Cassettes een fluitje van een cent. Of je nu een beschermend doek wilt leggen ter bescherming van de ondergrond of direct wilt beginnen met plaatsen, de flexibiliteit van de cassettes maakt ze ideaal voor zowel tijdelijke als permanente groene projecten. Bovendien is na de installatie nauwelijks water nodig, dankzij de diepe worteling van de planten in de substraatlaag.

Of je nu een doe-het-zelver bent die graag experimenteert met groene ruimtes of je de voorkeur geeft aan de expertise van de professionals van MooiGroendak, de Sedum-kruiden Cassettes bieden een snelle, eenvoudige en effectieve manier om je omgeving te verrijken. Stap nu over op groen, met de veelzijdige en onderhoudsvriendelijke oplossingen van MooiGroendak!

Specificaties

  • afmeting: 48 x 48 cm
  • hoogte: 8 cm
  • Verzadigd gewicht: 80 kg
  • maximale dakhelling: 15°
  • waterbuffercapaciteit: 30 L
Winkelwagen
Chat openen
Kunnen we je helpen?
Mooigroendak.nl
Hallo, ik ben Jolanda van Mooigroendak. Kan ik je ergens bij helpen? Stuur me gerust een whatsapp.