Terug naar webshop

Olivijn Split (20 kg, 16-32 mm)

 11,95

Olivijn Split – Duurzame Randafwerking voor Groene Daken

Olivijn Split is een innovatieve en milieuvriendelijke keuze voor de randafwerking van uw groene dak. Dit unieke materiaal biedt niet alleen dezelfde functionele voordelen als traditioneel grind, maar gaat nog een stap verder door actief bij te dragen aan het verminderen van broeikasgassen. Olivijn heeft namelijk de bijzondere eigenschap om CO2 te binden, wat helpt bij het bestrijden van klimaatverandering. Hiermee maakt u een bewuste en duurzame keuze voor de afwerking van uw dak.

Het grijsgroene Olivijn Split is niet alleen functioneel, maar ook esthetisch aantrekkelijk. De neutrale kleur past perfect bij de natuurlijke uitstraling van een groendak en kan daarnaast ook worden gebruikt als halfverharding voor paden en opritten. Het is een bijzonder hard en duurzaam materiaal dat bestand is tegen de elementen, waardoor het zowel decoratief als praktisch is.

Met Olivijn Split zorgt u ervoor dat het water op uw dak gemakkelijk wordt afgevoerd via de juiste kanalen, terwijl het substraat stevig op zijn plaats blijft. Bovendien voorkomt het dat afvoerpunten verstopt raken en biedt het een betrouwbare bescherming tegen het wegspoelen van substraat.

Belangrijkste kenmerken:

  • Duurzaam en milieuvriendelijk: bindt CO2 en helpt klimaatverandering tegen te gaan.
  • Geschikt voor randafwerking van groene daken en rondom hemelwaterafvoeren.
  • Neutrale grijsgroene kleur, ideaal voor natuurlijke en decoratieve toepassingen.
  • Zeer hard en duurzaam materiaal, bestand tegen slijtage en weersinvloeden.
  • Ook te gebruiken als halfverharding voor paden en opritten.

Kies voor Olivijn Split en combineer functionaliteit met duurzaamheid. Geef uw groene dak een toekomstgerichte afwerking die zowel het milieu als de esthetiek ten goede komt.

Winkelwagen
Chat openen
Kunnen we je helpen?
Mooigroendak.nl
Hallo, ik ben Jolanda van Mooigroendak. Kan ik je ergens bij helpen? Stuur me gerust een whatsapp.